17 aug. 2012 | 22:25

Elemente de poveste: Un clown, un furt, un iPad si Steve Jobs

ACTUALITATE
Elemente de poveste: Un clown, un furt, un iPad si Steve Jobs

Desi par rupte dintr-un scenariu in care comicul de situatie este la ordinea zilei, elementele din titlu fac parte dintr-o serie de evenimente cat se poate de reale.

Clown iPad

In aceasta poveste este vorba despre Kenny the Clown si un iPad apartinand lui Steve Jobs. Daca ati urmarit stirile din ultimele zile ati fi observat ca locuinta in care a trait Steve Jobs o mare parte din viata a fost jefuita de un individ pe numele de Kariem McFarlin. La scurt timp dupa evenimente s-a calculat ca valoare obiectelor furate era undeva in jurul valorii de 60.000 dolari iar lista includea mai multe iPad-uri, iPod-uri, computere, bijuterii de la Tiffany’s & Co si portofelul lui Steve Jobs. Acesta din urma avea in interior doua lucruri, permisul de conducere al fostului CEO Apple si un dolar, reprezentand salariul sau anual la Apple. Aceasta a fost partea trista a povestii.

Partea buna este ca raufacatorul a fost prins iar obiectele furate au fost recuperate in intregime. Mai mult decat atat, in cele cateva zile in care obiectele au fost in posesia lui McFarlin, acesta s-a gandit sa le ofere ca si contravaloare a unor servicii. Desi nu se stie inca ce servicii a prestat Kenneth Kahn sau Kenny The Clown pentru respectivul iPad intamplarea face ca personajul din imaginea de mai sus a fost arestat pentru detinere de bunuri furate. Kenny The Clown folosea iPad-ul de 64 GB primit anterior in spectacolul sau ca o sursa de coloana sonora. Printre melodiile folosite se numara melodia din Pantera Roz si alte cateva din repertoriul lui Michael Jackson.

Desi Kenny este vinovat de posesie de obiecte furate, speram ca instanta sa-l ierte in momentul in care se va demonstra ca nu avea nici o idee legata de istoricul respectivei tablete.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele