Un gadget care-ti permite sa tragi in ecran cu gloante virtuale

Un gadget care-ti permite sa tragi in ecran cu gloante virtuale

La aproximativ 2 ani de la lansarea primei generatii de ,,pusca virtuala”, All Interactive Entertainment a facut publice ultimele detalii legate de cea mai noua creatie din aceeasi categorie: Mag II.

mag ii gun controller ps3 pc

Mag Gun Controller este genul de aparat care ar trebui sa va angreneze sa faceti si un pic de efort fizic atunci cand va jucati.

Compatibil cu PS3-uri sau PC-uri, Mag II este un dispozitiv pentru FPS-uri, fapt evident si din designul produsului vizibil in imaginea de mai sus. Prezentat pentru prima oara la E3 in urma cu ceva timp, noul controller vine cu un senzor de miscare si un giroscop, ambele folosite pentru a urmari cu precizie cat mai mare traseul pe care il faceti in momentul in care deplasati arma in fata ecranului. In ceea ce priveste preferintele de interactiune, implicit Mag II permite alegerea unui nivel de sensibilitate din trei predefinite. In plus, fiind un gadget modern, permite modificarea firmware-ului preinstalat cu update-uri menite sa aduca functii noi pe fiecare plan al experientei de utilizare.

Chiar daca presimt ca nu vom vedea noul Mag II in Romania prea curand, in SUA va putea fi achizitionat incepand cu 20 noiembrie la un pret de 150 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: