06 sept. 2012 | 12:00

Twitter se lauda cu un nou Widget inteligent in format HTML

ACTUALITATE
Twitter se lauda cu un nou Widget inteligent in format HTML

Desi la prima vedere Twitter este acelasi serviciu de mesagerie rapida si postari scurte de acum 5 ani, realitatea este cu totul alta. Twitter este o retea sociala care se modifca cu viteza ametitoare.

Widget Twitter HTML

Cu toate ca widget-urile cu Feed-uri de Twitter nu sunt o noutate majora, de acum exista o posibilitate de a crea widget-uri mult mai utile si interactive cu doar cateva linii de cod.

Noul tip de widget este mai mare, permite trimiterea de tweeturi ascunse si ofera mult mai multe informatii. De acum puteti sa mariti sau sa micsorati o imagine integrata intr-un tweet direct din acest widget. In plus, puteti printr-un click sa dati retweet la o postare sau sa o adaugati in lista de favorite. Incercand sa sintetizeze cat mai rapid schimbarile, un reprezentant Twitter a afirmat ca s-a incercat recreerea unui procent semnifiicativ din functionalitatea paginii Twitter.com printr-un banal Widget.

Legat de tweet-urile ce pot fi afisate nu s-au schimbat semnificativ lucrurile. Daca pana acum ream restrictionati la o lista de conturi de Twitter ale unei companii sau a persoane fizice, acum puteti genera o lista de embed pornind de la un hashtag sau o lista persoane.

Pentru a va creea propriile liste de acest gen in format HTML este suficient sa accessati blogul pentur dezvoltatori de pe twitter.com si sa cititi cateva randuri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele