21 sept. 2012 | 11:00

Todd Bradley de la HP neaga existenta erei post-PC

ACTUALITATE
Todd Bradley de la HP neaga existenta erei post-PC

Daca in urma cu aproape un an facea declaratii curajoase legate de WebOS, acum, acelasi Todd Bradley incearca sa dezminta existenta erei post-PC.

hp-webos-press-event-todd-bradley-unveils-hp-veer

Todd Bradley este responsabilul diviziei de sisteme personale si imprimante in cadrul companiei HP. Poate tocmai pozitia sa l-a obligat sa iasa in fata pentru a dezminti trendul actual de scadere semnificativa al achizitiei de PC-uri in formatul clasic, intr-o era numita de Apple  „post-PC”.

Intr-un interviu acordat celor de la PC World, Bradley a atras atentia asupra faptului ca cei care privesc aceasta tranzitie catre tablete si smartphone-uri ca fiind radicala ,,se inseala”. A incercat sa-si argumenteze parerea prin faptul ca folosim computere in foarte multe dintre activitatile zilnice, motiv pentru care piata de PC-uri este la fel de mare si de infloritoare ca intotdeauna. Pentru a nu parea chiar neinformat, tot el a recunoscut importanta tabletelor si a mentionat ca a sa companie va avea o prezenta puternica in acest segment de piata.

Promisiunea ca vom vedea cateva tablete de la compania americana vine la doar cateva zile dupa ce CEO-ul Meg Whitman a promis ca si un smartphone va iesi din laboratoarele HP.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele