Meg Whitman de la HP ne promite un smarphone

Meg Whitman de la HP ne promite un smarphone

Cu toate ca nu vine ca o surpriza, avand in vedere modele anterioare ale companiei din acest segment de piata, CEO-ul HP tocmai a confirmat ca este inevitabil sa lanseze macar un dispozitiv de acest gen.

meg-whitman-hp-gi-blog

Acum o luna anuntam crearea in cadrul HP a unei divizii specializate ce purta numele de Mobility. Chiar daca la momentul respectiv scopul aparent al HP Mobility erau tabletele, se pare ca smartphone-urile sunt de asemenea avute in vedere.

In cadrul unui interviu acordat celor de la Fox Business News, CEO-ul HP a vorbit fara emotii despre faptul ca a sa companie lucreaza la un smartphone ce va fi lansat intr-un viitor nedefinit. ,,Trebuie ca in final sa oferim un astfel de produs00 deoarece in multe tari ale lumii acela ar fi primul tau dispozitiv computational.” – astfel a argumentat Whitman decizia companiei. Pentru a nu lasa loc de indoieli, acelasi CEO a mai adaugat ,,Suntem o companie de computere, trebuie sa profitam de acest format de aparate.”

Vestea vine intr-o perioada in care compania, ca multe altele din acest segment de piata, a anuntat un trimestru cu profit apropiat de 0 cauzat de scaderi foarte mari in vanzarea de computere si imprimante. Cu toate acestea, gigantul isi mentine inca titlul de companie cu cel mai mare numar pe PC-uri comercializate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: