THQ o duce din ce in ce mai rau. Amana mai multe jocuri.

THQ o duce din ce in ce mai rau. Amana mai multe jocuri.

Publisherul THQ este intr-un declin continuu inca de anul trecut, iar lansarea lui Darksiders II nu pare sa fi imbunatatit situatia. In cea mai recenta intalnire cu investitorii, Jason Rubin, presedintele companiei, a dezvaluit ca mai multe titluri importante au fost amanate, pentru a putea primi un plus de finisare.

THQ

Jocurile in cauza fac parte din cele mai importante serii pe care THQ inca le are in ograda, incepand cu Metro: Last Light si continuand cu celebra serie de jocuri de strategie Company of Heroes. Astfel atat shooterul ucrainienilor de la 4A Games, cat si Company of Heroes 2 de la Relic Entertainment, vor fi lansate in luna martie a anului viitor, chiar daca initial trebuiau sa ajunga in magazine in primele saptamani din 2013. South Park: The Stick of Truth, dezvoltat de Obsidian Games, va intarzia de asemenea, fiind mutat in anul fiscal 2014 al companiei, care incepe in luna aprilie.

Astfel, THQ incearca sa mareasca profiturile ultimului trimestru din anul fiscal 2013 si sa porneasca urmatorul an cu ceva mai multa forta, intrucat in decursul acestuia sunt programate si noi jocuri Homefront, Saint’s Row, si un nou shooter bazat pe CryEngine 3 de la studioul Turtle Rock.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: