TESLA Roadster la CeBIT 2012

, 09 Mar, 16:40

Daca tot vorbim de tehnologie de ultima ora, nu puteam sa nu includem si masinile electrice de ultima generatie in aceasta discutie. Asadar: TESLA Roadster!

TESLA este o companie ce insista pe acest domeniu, al masinilor complet electrice, ultimul lor model fiind o varianta coupe roadster de o performanta de neegalat, avand in vedere ca are nevoie doar de o priza pentru a se „alimenta cu energie”.

Coupe-ul poate atinge 100 Kmh in doar 3,7 secunde, valoare ce ar face invidioasa aproape orice masina ce foloseste benzina ca si combustibil. Detine de asemenea „doar” 300 de cai putere si atinge chiar 215 Kmh viteza maxima. Unde mai pui ca autonomia energetica ajunge pentru a parcurge 340 kilometri la o singura incarcare.

E drept, veti sta ceva mai mult cu ea „in priza” decat la benzinarie, insa eu zic ca merita efortul daca tot conduci o astfel de frumuseste.

Mai multe detalii gasiti pe www.teslamotors.com, unde veti fi uimiti de noile modele precum si de specificatiile complete ale Roadster-ului.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Tesla Roadster/”/]

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail