Tableta Surface devine mai sprintena prin actualizari de software

Tableta Surface devine mai sprintena prin actualizari de software

Nu e o tableta perfecta, aspect datorat in parte faptului ca aceasta este prima interactiune a companiei Microsoft cu domeniul acestor dispozitive. Asta nu inseamna insa ca producatorul nu poate corecta performanta produsului prin actualizari de software.

Microsoft Surface RT Firmware Update

Mai multi utilizatori de Surface RT au mentionat ca sunt invitati sa faca actualizari la software-ul tabletei Microsoft. Desi initial se credea ca este vorba doar de un update de securitate, in realitate tocmai s-a lansat o noua versiune a firmware-ului care vine preinstalat pe Surface. Printre functiile noi se numara un spor de performanta cat si eliminarea mai multor probleme de stabilitate.

Per total, in ultimele zile au fost lansate nu mai putin de 7 actualizari la Microsoft Surface si daca ar fi sa-i credem pe cei de la The Verge, acestea vin cu un spor considerabil performanta pe langa alte detalii care vor deveni mai evidente in timp. Desi aplicatiile rulau oricum destul de fluent pe tableta Microsoft, cu noile actualizari timpii de incarcare ale acestora s-au redus cu aproximativ 2 secunde.

Desi volumul de munca investit in aceste update-uri este evident celor care au avut ocazia sa le experimenteze, este trist ca aceleasi echipe de dezvoltatori nu au reusit sa adreseze problema sacadarilor si intreruperilor legate de sunetele emise de tableta.

Citește și: