Microsoft Surface e departe de a fi perfect

, 10 Noi, 05:15

Desi vorbim de o tableta care a fost lansata cu surle si trambite si care a fost tinuta secret mult mai bine decat orice iPad, din pacate, Microsoft Surface nu e nici pe departe un produs perfect.

Microsoft Surface Broken Touch Cover

Microsoft nu-si permitea sa greseasca cu Surface, se pare insa ca cele doua saptamani de la lansare au fost suficiente pentru a scoate la iveala cateva probleme. Nu dezbatem aici sistemul de operare Windows RT care inca reprezinta o notiune destul de ambigua in mintea utilizatorilor, ci faptul ca au inceput sa apara pe forumurile Microsoft mai multe pagini de utilizatori nemultumiti de noua lor tableta.

In primul rand vorbim de probleme legate de partea de sonorizare. Foarte multi posesori de Surface au inceput sa se planga de intreruperi, sacadari sau fluctuatii pe partea de audio. Nici macar nu conteaza daca tableta este in mod de functionare sau se afla in standby, aleatoriu, in multe cazuri, un sunet redat este redus la zero fara nici o explicatie. Nici Touch Cover-ul in valoare de doar 120 dolari nu este privat de probleme. Din cate se pare, calitatea slaba a acestui accesoriu se reflecta in dezbinarea lipiturilor si expunerea contactelor din interior la scurt timp dupa prima utilizare.

Desi initial ai fi tentat sa crezi ca amploarea unor asfel de probleme este amplificata artificial, in realitate numarul cazurilor fiind mult mai mic, din pacate se pare ca nu este asa. Si posesori de Surface din grupul editorilor de la The Verge au intampinat probleme similare pe propriile aparate. Din fericire, Microsoft si-a asumat problemele si ofera schimari de Touch Cover-uri sau tablete Surface tuturor celor care se plang de probleme.

surface touch cover broken

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail