Steve Jobs primeste un omagiu impresionant de la Pixar

Steve Jobs primeste un omagiu impresionant de la Pixar

Dupa mai bine de un an de la moartea fostului CEO Apple, fostii sai colegi de la Pixar s-au hotarat sa-i aduca acestuia un omagiu demn de spiritul sau creativ.

steve-jobs-pixarCladirea din imaginea de mai sus face parte din complexul Pixar si este singura cladire care a primit numele de Steve Jobs Building in amintirea fostului CEO. In cazul in care nu intelegeti legatura dintrePixar si Steve Jobs, merita sa retineti ca studiourile care au creat primul Toy Story si alte cateva filme de animatie ce au facut istorie au fost cumparate de Steve Jobs de la George Lucas in anii ‘80.

Pentru ca ideea de omagiu nu era suficienta pentru a justifica denumirea acestei cladiri, cei de la 9to5mac au informatii cum ca insusi Steve ar fi fost implicat in constructia si design-ul integului complex din care face parte aceasta cladire. Comemorata in biografia lui Isaacson, partea de design a cladirii a plecat de la niste concepte foarte inteligente legate de un design atemporal ,,trebuia sa arate bine si in 100 de ani de acum inainte”.

Desi m-as fi asteptat ca un astfel de gest sa fie manifestat in complexul Apple din Cupertino, se pare ca ideile de acest gen vin de la oamenii care lucreaza in animatie, nu design hardware si software.

The Steve Jobs Building

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: