Apple si Tim Cook il comemoreaza pe Steve Jobs

Apple si Tim Cook il comemoreaza pe Steve Jobs

In urma cu un an scriam cu emotie cateva randuri despre viata lui Steve Jobs si impactul pe care l-a avut asupra vietii noastre de zi cu zi. Ieri deja s-a implinit un an de la moartea marelui vizionar.

Apple Steve Jobs Comemorare

Cu toate ca ieri o mare parte din site-urile de stiri i-au dedicat cateva randuri lui Steve Jobs, eram curios cum va fi celebrat acest eveniment pe Apple.com. Asteptarea nu a fost in zadar. Pe prima pagina a site-ului a fost publicat un clip video de un minut si jumatate pe care il puteti vedea mai jos si un mesaj de la Tim Cook. Cu speranta ca voi putea capta toata substanta mesajului original, il voi traduce in randurile urmatoare.

,,Trecerea lui Steve in nefiinta in urma cu un an a fost un moment trist si dificil pentru fiecare dintre noi. Sper ca astazi toata lumea isi va aduce aminte de extraordinara sa viata si de multele moduri prin care a facut intreaga lume un loc mai bun.

Unul dintre cadourile cele mai importante pe care Steve le-a oferit lumii este Apple. Nici o companie nu a inspirat atata creativitate si nu si-a fixat standarde atat de inalte pentru ea insasi. Valorile noastre provin de la Steve si spiritul sau va fi pentru totdeauna fundatia Apple. Impartasim marele privilegiu si responsabilitatea de a-i purta mostenirea in viitor.

Sunt incredibil de mandru de munca pe care o intreprindem, oferind produse pe care clientii nostri le iubesc si imagindu-ne noi produse care ii vor incanta in viitor. Este un tribut minunat dedicat amintirii lui Steve si tuturor lucrurilor pentru care a luptat.

Tim”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: