Sony Xperia Tablet vine cu ultimele detalii in poze

Sony Xperia Tablet vine cu ultimele detalii in poze

Dupa ce am atras atentia asupra catorva zvonuri ce vizau in urma cu cateva zile o tableta a celor de la Sony, acum au inceput sa apara pe internet si mai multe informatii legate de viitoare tableta. Este vorba de un Tablet S mult mai evoluat, atat la capitolul design cat si performanta.

Xperia Tablet

 

Adaugand mai multe imagini postului initial de pe XDA-Developers, utilizatorul „xperiax10.awesome” a facut valuri, demonstrand ca nu este vorba doar de un dispozitiv ipotetic ci de un gadget in toata regula. Cu trasaturi de deign care amintesc de vechiul Tablet S, Xperia Tablet va fi motivata de aceleasi reguli de marketing care vizeaza o tableta tip revista cu marginea indoita. Tot din acelasi thread de forum avem la dispozitie si niste imagini noi cu acest produs.

Partea din fata, dominata ca la orice tableta de un ecran, include o rama groasa, ce micsoreaza suprafata utila a panoului tabletei la 9,4 inci. In acelasi timp, spatele este dominat de o suprafata neagra ce include o camera si este marcata de logo-ul Xperia. Tableta va rula din prima zi Android 4.0 sau mai nou, va mai avea un SoC NVIDIA Tegra 3 si o variatie a spatiului de stocare de la 16, la  32 sau 64GB cu preturi incepand de la 399$.

Ramane sa asteptam momentul in care noua tableta va avea si o data de lansare in magazine, sau macar va fi anuntat oficial in cadrul unui eveniment.

xperiatablet2

Citește și: