Sony pregateste o noua tableta: Xperia Tablet

Sony pregateste o noua tableta: Xperia Tablet

Desi a ratat startul tabletelor cu Tegra 3 si Android 4 sau 4.1, Sony pare ca nu vrea sa mai amane foarte mult lansarea propriei viziuni actualizate de tableta. Mobiflip are informatii detaliate despre noua tableta care, desi este foarte asemanatoare cu Tablet S, are cu totul alte specificatii.

Sony Xperia Tablet sgpt 1211

Sony Xperia Tablet va fi urmatoarea tableta lansata de compania japoneza si va veni cu un procesor Tegra 3, un sistem de operare Android 4.0 sau mai nou, plus capacitatea de a stoca 16, 32 sau 64 GB de date. Nu va lipsi conectivitatea 3G iar bateria de 6000 mAh ar trebui sa fie suficienta pentru 10 ore de navigare de internet prin WiFi. Dupa specificatiile scapate pe internet, se pare ca vorbim de o tableta cu o carcasa din aliaj de aluminiu, rezistenta la stropi de apa, a carui grosime de 8,8 mm este cu 42% mai mica decat Tablet S.

Impreuna cu tableta va putea fi achizitionata si o „coperta” cu tastatura integrata care aduce aminte de solutia celor de la Microsoft pentru Surface. Ca o diferenta majora fata de solutia Microsoft, accesoriul celor de la Sony acopera intregul produs in momentul in care este inchisa iar cand este deschisa, se poate folosi si ca stand.

In ceea ce priveste preturile, pana si Sony stie ca succesul noului val de tablete se rezuma pentru multi utilizatori la valoarea de achizitie. Tastatura va veni la pretul de 100 dolari, in timp ce tabletele incep de la 450 dolari pentru 16GB si ajung la 650 dolari pentru 64GB. In acealeasi documente s-au strecurat preturi si pentru o serie de alte accesorii: 60 dolari pentru un cover fara tastatura, 80 dolari pentru un cover premium disponibil in multe culori, 40 dolari pentru un „cradle” si 100 dolari pentru un docking stand. Un stand simplu va costa 25 dolari in ce un dock cu difuzor integrat va ajunge pana la 120 dolari.

Momentan nu avem informatii legate de data de lansare pentru noua tableta, insa daca luam insa in calcul faptul ca trimestrul 3 al anului trecut a fost momentul in care a fost lansat modelul Tablet S al celor de la Sony, este foarte probabil ca aceasta sa fie perioada aleasa si pentru noua Xperia Tablet.

tableta sony sgpt 1211

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: