Sony pregateste un nou flagship: Xperia TX

Sony pregateste un nou flagship: Xperia TX

Sony pregateste lansarea unui nou model de varf din gama Xperia. Daca initial telefonul trebuia sa fie lansat sub denumirea de LT29i Hayabusa, producatorul japonez a ales sa aleaga o denumire ceva mai simplista pentru noul smartphone: Xperia XT.

Sony XPERIA TX

Noul model este asteptat pe 29 august, in cadrul evenimentului organizat cu ocazia IFA de anul acesta. Dupa cum noteaza si ubergizmo.com, smartphone-ul vine dotat cu un display de 4,6 inci si o rezolutie de 720×1280, un procesor dual-core Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 la 1,5GHz, 1GB RAM si 16GB memorie interna. Mai mult decat atat, telefonul se lauda cu o camera principala de 13 megapixeli si una secundara de 1,3.

Probabil ca cei mai multi fani Sony si-ar dori sa vada un astfel de flagship ruland Jelly Bean, dar mai mult ca sigur noul Sony Xperia TX va veni cu Android 4.0.4, Ice Cream Sandwich.

Desi discutam despre un flagship, va fi interesant sa urmarim evolutia acestuia in piata si modul in care va fi primit de catre utilizatori, avand in vedere ca ceilalti producatori au lansat deja modele similare sau chiar mai performante, exceptand marimea senzorului foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: