01 dec. 2012 | 04:21

Sincronizarea foto – o noua functie scoasa din hibernare de Facebook

ACTUALITATE
Sincronizarea foto -  o noua functie scoasa din hibernare de Facebook

Indiferent daca vorbim de Facebook pentru Android sau Facebook pentru iOS, in aceste zile gigantul in socializare a scos la iveala o functie noua pe mobile fara a lansa o noua versiune a aplicatiei.

Facebook Photo Sync iOS Android

Photo Sync sau sincronizarea fotografiilor este numele unei noi functii pe care o aveti instalata in telefon odata cu cea mai recenta versiune a aplicatiei Facebook. Interesant este insa faptul ca, desi aplicatia are cateva saptamani de cand se afla pe magazinele virtuale, noua functie a fost introdusa abia astazi.

Photo Sync functioneaza atat pe smartphone-urile cu iOS cat si pe cele cu Android sincronizand cu un folder personal, in mod automat, intreaga voastra colectie de fotografii de pe telefon. Respectivul album este limitat la o dimensiune de 2 GB si, in functie de preferinte, puteti alege ca sincronizarea sa se petreaca doar prin intermediul unei conexiuni WiFi sau si de date celulare. Intitulat ,,Synced from Phone”, noul album de pe Facebook va putea fi vizualizat doar de proprietar si din acesta se vor putea transfera cu usurinta imagini in albume publice.

Noua functie este activata dupa o lunga perioada de testare care a inceput undeva in august in diverse colturi ale lumii. Google+ ofera ceva similar tuturor posesorile de smartphone-uri si, tot ca Google+, grija principala a celor de la Facebook este pentru autonomia telefonului. Asfel, daca aveti activat Photo Sync si bateria iPhone-ului scade sub 20%, sincronizarea se intrerupe automat pentru a va permite sa folosit telefonul pentru alte activitati pana ajungeti la o priza. Ca un mic detaliu, sincronizarea fotografiilor poate fi activata din pagina de configurare a aplicatiei si se desfasoara doar atunci cand sunteti pe Facebook.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele