Si LG intra in cursa super telefoanelor cu Optimus LTE2

Si LG intra in cursa super telefoanelor cu Optimus LTE2
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
08:27 04.05.2012

LG

Daca Samsung a facut azi valuri cu al sau Galaxy S III, un al doilea producator Coreean trebuia sa se faca remarcat cu un smartphone de competitie.

In imaginea de mai sus puteti vedea un smartphone care poarta numele de LG Optimus LTE2. Nu avem inca acces la un set complet de specificatii, dar se cunosc ceva detalii. Vorbim de un smartphone cu panou IPS True HD, nu se stie exact despre ce rezolutie este vorba, preinstalat cu Android 4.0 si cu o durata de viata a bateriei peste medie.

La interior, cel mai probabil smartphone-ul este propulsat de un SoC Snapdragon S4 MSM8960 care integreaza si suport pentru comunicatii LTE – de aici si numele terminalului. Bateria va avea 2150 mAh si promite sa ofere o autonomie cu 40% mai mare decat a primului Optimus LTE/Nitro HD. Integrat este si un suport pentru incarcare wireless prin intermediul tehnologiei inductive.

Pe partea de captura, este posibila realizarea de fotografii in mod burst in seturi de 5 imagini. Se vor putea face poze prin intermediul comenzilor vocale iar daca sunteti curios care este comanda „in limba lor” pentru a declansa procesul de captura trebuie sa retineti Kimchi.

O inovatie majora care s-ar putea sa scoate smartphone-ul un pic in fata este includerea pentru prima data a unei cantitati de memorie de 2GB RAM. Desi prezenta ei ar putea fi nejustificata dupa foarte multe standarde, atata timp cat traim intr-un razboi constant al specificatiilor, trebuia sa faca cineva si acest pas.

Momentan, noul smartphone este anuntat doar in Coreea incepand cu mijlocul acestei luni, insa cu siguranta in curand vom vedea si variatii pe aceeasi tema in Europa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI