S-a lansat SAMSUNG Galaxy S III

S-a lansat SAMSUNG Galaxy S III

In cadrul unui eveniment desfasurat astazi, Samsung a lansat cel mai nou terminal al sau, mult asteptatul, ravnitul si aclamatul Galaxy S III.

S3-2

Desi vom reveni cu informatii suplimentare in curand, merita sa retineti ca vorbim de un smartphone cu ecran de 4,8 inci Super AMOLED cu o rezolutie de 1280×720 pixeli, cel mai nou Android preinstalat – Ice Cream Sandwich, plus multe alte tehnologii care sa faca experienta utilizarii mult mai interactiva. Are o camera de 8 megapixeli ce filmeaza full HD, in timp ce camera frontala este capabila de filmare 720p. Cu ajutorul camerei integrate frontale poate sesiza prezenta utilizatorului si poate activa setari de economisire a energiei, in functie de interactiunea posesorului, sau, lipsa acesteia. Galaxy S III vine cu S Voice – o tehnologie care are un comportament asemanator cu SIRI de pe iOS, insa din prima zi, va fi accesibila in 8 limbi straine.

Intro

Are 136,6 x 70,6 x 8,6mm, o greutate de 133 grame, si o baterie de 2100 mAh. Incorporeaza Wifi a/b/g/n, WiFi HT40, GPS/GLONASS, NFC, Bluetooth 4.0. Suport carduri MicroSD XC de pana la 64GB insa va fi disponibil si in versiuni cu 16, 32 sau 64GB memorie interna.

Printr-un multime de senzori ajutati de o interfata proprietara Nature UX TouchWiz, noul Galaxy S III are toate sansele de a continua trendul de popularitate inceput inca de la primul model al seriei.

Va fi disponibil pana la sfarstiul acestei luni in 145 tari, cei de la Samsung incheind parteneriate cu nu mai putin de 296 operatori de telefonie.

s3

UPDATE 1:

Smartphone-ul Galaxy S III va fi disponibil in doua culori: Marble White si Pebble Blue. Printr-o combinatie de NFC si WiFi Direct, prin intermediul unei tehnologii intitulate S Beam posesorii noului smartphone vor putea transmite cu usurinta continut video sau audio de la un utilizator la altul. AllShare – tehnologia proprietara a Samsung bazata pe DLNA acum primeste un upgrade cu AllShare Play – noul standard fiind perfect pentru trimis continut pe un TV sau PC compatibil. Pentru dezvoltatorii care vor sa profite de AllShare Play, printre aplicatiile lor va fi disponibil un SDK.Specs

UPDATE 2:

Cu Galaxy S III Samsung aduce conceptul de Picture in Picture pe telefon. Pentru un motiv total necunoscut, din punctul meu de vedere, veti putea vedea clipuri video peste o pagina de internet, de exemplu.

PiP

Un alt punct forte al noul Galaxy este camera foto/video. Cu un timp de pornire de sub o secunda, noua camera poate face capturi cu o viteza de 3,3 cadre pe secunda. Nu lipseste nici stabilizarea video, tehnologia BSI – BackSide Illumination din senzor sau posibilitatea de a captura o imagine statica in timpul unei filmari.

Pe partea de baterie, daca cei de la Samsung nu au inflorit in timpul prezentarii, noul S III este primul telefon cu posibilitate de incarcare wireless.

wireless charging

UPDATE 3:

Daca sunteti curiosi ce pret are in acest moment la noi pe piata, am sapat putin si am descoperit pe koyos.ro, singurul magazin online de pe la noi care ne da un pret in acest moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI