Si Lenovo „se inhama” la smartphone-uri de 5 inci Full HD

Si Lenovo

Producatori precum Sony, Oppo, Sharp sau HTC se lupta sa aduca in mainile unui numar cat mai mare de utilizatori smartphone-uri cu ecran de 5 inci Full HD. Daca e sa ne luam dupa niste poze scapate pe internet zilele trecute, Lenovo incearca aceeasi reteta.

Smartphone Lenovo 5 inci dual sim FullHD

Cu toate ca nu a fost anuntat nimci in mod oficial de catre Lenovo, un set de imagini scapate pe reteaua de socializare chineza Sina Weibo, confirma ca si Lenovo lucreaza la un smartphone cu ecran generos de 5 inci si o rezolutie nativa Full HD. Dupa cum se vede in imaginea de mai sus vorbim de o interfata modificata considerabil care are toate sansele sa afecteze performanta telefoanelor. Trecand peste aceasta particularitate, cele doua bare de semnal din partea de sus tradeaza abilitatea dual SIM a acestui smartphone, o functie nu foarte des intalnita in ultima perioada mai ales la modelele de varf. Desi nu s-a confirmat inca dimensiunea de 5 inci, ci mai degraba o diagonala undeva intre 4,5 si 5,5 inci, exista totusi niste indicii sugestive pentru a confirma prima afirmatie. Plecand de la rezolutia Full HD a capturilor si de la faptul ca singurele panouri Full HD din aceasta zona de dimensiune disponibie sunt cele de 5 inci produse Sharp si JDI, e aproape sigur ca vorbim de un phoneblet similar cu HTC Droid DNA.

Cu speranta ca vom vedea si in Romania astfel de „jucarii” inainte de Craciun, sunt foarte curios cum se vede un panou cu o densitate de pixeli de 440 ppi.