Si HTC are un eveniment luna aceasta

Si HTC are un eveniment luna aceasta

Desi evenimentele din aceasta luna vor fi umbrite de lansarea noului iPhone din 12 septembrie, baietii de la HTC incearca si ei sa faca o impresie buna in cea de-a doua jumatate a lunii.

HTC Event

Imaginea de mai sus este invitatia primita de mai multe site-uri de specialitate la un eveniment ce se va desfasura in New York pe data de 19 septembrie incepand cu ora locala 11. Desi informatiile pe care le putem desprinde din aceasta sunt vagi, daca ne-am arunca la niste presupuneri, am putea citi printre randuri ca cele doua simboluri de jos aduc aminte de interfata Metro a celor de la Microsoft. In orice caz, daca zvonurile recente se adeveresc, urmatoul eveniment HTC ar trebui sa ne pregateasca pentru o serie de smartphone-uri cu Windows Phone 8 ale producatorului taiwanez.

E trist ca in cazul unor astfel de evenimente, ca si in cazul lansarii iminente de smartphone-uri Nokia, nimc nu va ajunge pe piata inainte de 26 octombrie, eventual inceputul lunii noiembrie. Nu de alta, dar in primul rand este datoria celor de la Microsoft sa faca lansarea oficiala a noului sistem de operare.

Daca ardeti de nerabdare cand vine vorba de terminalele HTC cu WP8, Zenith, Accord si Rio sunt cele mai probabile iteratii ale acestui concept. Mai ramane sa vedem care dintre aceste aparate vor deveni oficiale pe 19 septembrie.