Samsung pregateste un Ultrabook in colaborare cu Porsche

Samsung pregateste un Ultrabook in colaborare cu Porsche

Urmand modelul de business ales de Asus si Acer in productia unui notebook elitist, Samsung pregateste un Ultrabook in colaborare cu Porsche Design.

Ziceam acum putina vreme intr-unul dintre articole ca ultrabook-urile tind sa fie din ce in ce mai asemanatoare, atat ca design, cat si ca coloristica si configuratie. Ei bine, mi-am schimbat parerea cand am auzit ca Samsung se pregateste de lansarea unui Ultrabook creat in colaborare cu Prosche Design. Acesta va fi un model de 13 inci cu o carcasa din aluminiu, logo-ul Porsche fiind proeminent pe capacul acestuia. O imagine scapata pe internet de pe un site Corean  confirma acest concept.

Din punct de vedere al configuratiei, acesta fiind un model premium, va beneficia de unul dintre cele mai puternice procesoare pentru Ultrabook-uri, probabil un model special creat pentru acesta, sau cel putin asa am dori sa credem. O memorie de 4 GB DDR3, un display de tip IPS cu rezolutie de 1600×900 pixeli, asemanator unuia dintre modelele Sony VAIO Z si o conectica imbunatatita fata de ceilalti concurenti. Se zvoneste ca modelul in cauza va beneficia si de un modem 3G precum si un modul GPS, folosite mai putin pentru navigatie ci pentru localizarea exacta a laptopului si pentru stergerea completa a datelor si blocarea acestuia in caz de furt.

Nu avem nici un fel de date in ceea ce priveste autonomia modelului, insa cred ca „jucaria”  va avea un pret exclusivist si va fi vanduta doar pe baza de precomanda, ceea ce nu ar fi o problema pentru cei care chiar isi doresc modelul.

Ramane de vazut daca vreun alt producator de laptopuri mai are in vedere vreo colaborare cu un producator auto. Sentimentul meu patriotic ar fi probabil foarte ridicat daca as vedea un laptop cu sigla Dacia.

Pana atunci, asteptam bucurosi ultrabook-ul Samsung Porsche.

UPDATE:

…sau e pacaleala? 😛

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: