Samsung lanseaza un nou ultrabook din seria 5 ULTRA

Samsung lanseaza un nou ultrabook din seria 5 ULTRA

Samsung ultrabook 530U

Samsung lanseaza in Romania noul ultrabook din seria 5 ULTRA, model axat pe imbinnarea designului compact cu portabilitatea extrema si hardware-ul performant.

Noul model Samsung 530U se lauda cu un procesor Intel Core i5-2467M, memorie RAM de 4GB DDR3 si un hard disk de 500GB ajutat de sistemul ExpressCache al celor de la Diskeeper de pe un SSD de 16GB. Din punct de vedere al capabilitatilor multimedia, noul model beneficiaza de un display de 13 inci HD LED SuperBright 300nit, ecran anti-reflexie si iesire HDMI.

La capitolul conectivitate, ultrabook-ul Samsung ofera utilizatorilor, doua porturi USB 2.0, unul USB 3.0, card reader, Ethernet si port VGA printr-un dongle inclus. Cu siguranta, Samsung 530U va fi apreciat de cei care au nevoie de portabilitate, acesta avand o grosime de doar 14 mm si o greutate de pana la 1,45 kg.

Daca specificatiile au reusit sa va trezeasca interesul, aflati ca modelul de 13 inci din seria ULTRA 5 este deja disponibil in magazinele partenere Samsung pentru suma de aproximativ 4.100 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: