Samsung pregateste Galaxy Note 2

Samsung pregateste Galaxy Note 2

Dupa succesul de care s-a bucurat smartphone-ul „dinozaur” Samsung Galaxy Note, se pare ca producatorul coreean pregateste o continuare prin lansarea celui de-al doilea model.

Samsung Galaxy note 2

Asa cum se intampla de obicei atunci cand vine vorba de un nou telefon, internetul abunda in zvonuri si detalii care mai de care mai interesante, mai spectaculoase si pe alocuri controversate. Asadar conform ultimelor informatii neoficiale, fanii de pretutindeni pot astepta de la noul Note, un ecran usor mai mare (5,5 inci), eventual cu o rezolutie cat mai apropiata de Full HD (1680 x 1050 pixeli), ceva mai mult RAM (poate 2GB) si o camera care sa depaseasca 8 megapixeli (12 chiar 13 MP). Cei mai multi vorbesc si de un procesor quad-core chiar mai puternic decat cel de pe Galaxy S III, care sa ruleze Android 4.1 de cum il scoti din cutie.

Daca analizam indeaproape aceste zvonuri, ajungem la concluzia ca sunt oarecum informatii de bun simt si ne asteptam ca mare parte din ele sa fie confirmate sau chiar depasite de noua generatie Galaxy Note. Totusi ramane sa vedem in ce masura „micutul” va fi pozitionat drept un nou flagship, adica peste Galaxy S III si mai ales in ce perioada va fi lansat. Momentan 30 august este data vehiculata pentru o eventuala prezentare oficiala, desi producatorul nu a confirmat inca nimic.

Probabil ca Samsung va cauta sa lanseze noul terminal aproape simultan cu mult asteptatul iPhone 5, in asa fel incat sa echilibreze oarecum piata si sa nu permita celor de la Apple sa domine categoric pe sfarsit de an.