18 iul. 2012 | 10:15

Zvonuri legate de noul iPhone – episodul N+1

ACTUALITATE
Zvonuri legate de noul iPhone -  episodul N+1

Incercand sa mareasca ecranul noului iPhone, fara a-l face mai gros, Apple se pare ca si-a gasit deja furnizori pentru un nou tip de panouri mult mai subtiri.

iphone-5-2012-new-concept-design-pictures-with-larger-screen-n

Wall Street Journal are informatii sigure legate de o parte fundamentala din urmatorul iPhone – ecranul. Avand in vedere ca din ce in ce mai multe surse au confirmat ca noul iPhone va avea un ecran de cel putin 4 inci, pentru ca acesta sa continue sa fie la fel de subtire, sau chiar mai subtire, decat 4S-ul era nevoie de un nou tip de display.

Surse apropiate de companie au confirmat tehnologia in-cell touch display ca fiind cea mai potrivita alegere. Implementata cum trebuie, aceasta va asigura faptul ca urmatorul smartphone este mai compact si, cel putin, la fel de usor. Desi am anuntat pentru prima oara aceasta informatie in urma cu 3 luni, cu cat o reconfirma mai multe publicatii, din surse mai mult sau mai putin diferite cu atat sunt mai mari sanse ca informatia sa fie adevarata.

Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba in noua tehnologie, aveti in vedere faptul ca ecranul din iPhone-ul 4S este format dintr-un LCD, senzori capacitivi si sticla. Scopul tehnologiei in-cell este de a combina partea cu senzorii sensibili la atingere cu LCD-ul, micsorandu-se astfel grosimea. Aparent, Sharp si Japan Display au inceput deja sa produca panourile pentru urmatorul iPhone, ramane acum sa mai apara si iPhone-ul pe piata.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele