Samsung – mai putine LCD-uri, mai mult focus pe OLED

, 21 Feb, 17:02

Samsung s-a hotarat sa divizeze segmentul de LCD-uri de restul companiei pentru a se putea concentra mai bine pe segmentul OLED.

Analiza pietei a confirmat acest lucru, avand in vedere ca segmentul de LCD-uri i-a costat pierderi de aproape 900 milioane de dolari anul trecut.

Noua companie se va numi Samsung Display Ltd va fi lansata pe 1 aprilie (nu cred ca e vorba de o gluma, ci doar de o coincidenta), cu o investitie de 665 milioane de dolari de la Samsung.

„Divizarea segmentului ne va permite sa luam decizii de business mai rapide si sa raspundem nevoilor clientilor nostri mai repede”, a precizat Donggun Park, presedinte executiv al business-ului LCD Samsung.

Trecerea la OLED este un trend inevitabil (mai ales de cand s-a inventat o imprimanta ce poate printa aceste display-uri. Nu exista nici un motiv pentru care Samsung sa continue sa investeasca in LCD-uri, voi ce ziceti?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail