In curand vom putea printa display-urile OLED

In curand vom putea printa display-urile OLED

Tehnologia exista, la Konica Minolta, deci in curand vom putea printa display-urile OLED, acele display-uri de care ne-am indragostit pentru calitatea imaginii si consumul redus de energie.

Ideea de a printa display-urile OLED a stat la baza lansarii lor, era un motiv destul de puternic pentru a investi milioane de dolari in aceasta tehnologie.

Konica Minolta a creat de curant primul cap de printare ce poate fi folosit pentru producerea componentelor electronice. Stim ca este deja posibil sa printam PCB-urile pentru multe aplicatii, iar in unele fabrici se practica aceasta metoda de productie datorita costurilor reduse.

Capul de printare Konica Minolta poate crea picaturi de cerneala de un picolitru in dimensiune. Dimensiunea capului de printare este de doar 3,8 cm latime, insa detine nu mai putin de 128 de duze. Capul se poate monta pe dispozitive ce pot controla pozitia acestuia cu acuratete.

Tehnologia nu este sub forma de concept in laboratoarele Konica Minolta, ci este un produs finit care va fi livrat in aceasta primavara catre parteneri pentru a putea incepe testele de productie.

Citește și:
Etichete: