Samsung incepe o campanie de promovare agresiva fata de iPhone 5

Samsung incepe o campanie de promovare agresiva fata de iPhone 5

Cu toate ca nu am fost niciodata de acord cu campaniile de promovare care in loc sa-ti promoveze produsele le critica pe ale concurentei, asta face din nou Samsung. impotriva proaspat lansatului iPhone 5, si este o practica comuna in Statele Unite.

samsung-ad1

,,It doesn’t take a genius” este titlul unui afis creat de Samsung, ce critica cel mai nou smartphone Apple intr-o asa zisa comparatie obiectiva cu Galaxy S III. In teorie, privind cele doua liste de specificatii tehnice ai fi tentat sa crezi ca, de aceasta data, cei de la Samsung nici macar nu au apelat la vreun artificiu de marketing pentru a-si scoate in fata produsul. Din pacate realitatea este alta.

O comparatie fata in fata care a inceput chiar bine ajunge pe coloana terminalului Apple sa contina elemente precum ,,un port complet diferit” in timp ce coloana ultimului smartphone Galaxy este incarcata de o mare parte din functiile software create de cei de la Samsung. Desi multe dintre functiile iterate de Samsung in lista au echivalente si in sistemul de operare iOS aspect care ataca valabilitatea listei, mai exista o problema. Multe dintre functiile trecute in lista pe coloana smatphone-ului Galaxy S III, precum S-Beam sau Share Shot functioneaza doar intre utilizatori de Galaxy S III. Avand in vedere ca este un scenariu destul de improbabil ca toti prietenii tai sa aiba un S III, ca de fiecare data adevarul este undeva la mijloc.

Chiar daca foarte multi utilizatori de smartphone vor alege in continuare un iPhone in fata unui S III sau invers, parerea mea e ca exista loc in lume pentru ambele terminale. O astfel de atitudine nu face decat sa-i atraga mai multa critica companiei coreene.

samsung-ad

Citește și: