Samsung ataca cu un nou spot pentru Galaxy Note

, 06 Feb, 11:45

Samsung a ales sa ruleze un nou spot cu ocazia inceperii Super Bowl-ului din America. Acest eveniment sportiv corespunde cu lansarea Galaxy Note pe piata din SUA, asa ca o noua reclama nu strica niciodata.

Spotul se inscrie in trend prezentand noul „the next big thing”, facand referire la iPhone si ironizand fanii Apple.

In clip, producatorul coreean mizeaza pe dotarile smartphone-ului gigant si nu in ultimul rand pe farmecul formatiei „The Darkness” care incinde atmosfera.

Conform electronista.com Samsung joaca o carte destul de riscanta prin Galaxy Note, deoarece atat dimensiunile cat si pretul (300 de dolari la abonament) il dezavantajeaza in aceasta competitie directa cu iPhone-ul.

Din toamna si pana acum Samsung incearca sa se ridice mai ales in America prin aceste spoturi ironice la adresa Apple, dar nu stim in ce masura si reuseste…

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

este genial, atat spotul cat si sloganul! Evenimentul este f f potrivit si bine ales; sincer nu ma asteptam ca Samsung sa investeasca atata in difuzarea acestui spot pe timpul evenimentului Super Bowl! Costa fantastic de mult!

Spotul pentru SuperBowl a fost anuntat de cei de la Samsung cu o saptmana inainte de eveniment, pe la noi se specula ca vedeta spotului ar urma sa fie Galaxy SIII. Eu stau cu ochii pe samsungmobilers.ro sa vad ce noutati mai dau pentru WMC de la Barcelona.

Sloganul „The next big thing” se potriveste perfect lui Galaxy Note si la propriu si la figurat. Eu cred ca e un gadget superutil, iar prezenta Spen-ului e neasteptat de folositoare.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail