11 iul. 2012 | 14:09

Rovio isi incearca norocul luna aceasta cu un nou joc

ACTUALITATE
Rovio isi incearca norocul luna aceasta cu un nou joc

Amazing Alex

Creatorii uber-extra-popularului Angry Birds isi incerca maine, 12 iulie, norocul cu un nou joc, complet diferit fata de sistemul pasari nervoase versu porci verzi.

Amazing Alex este cel mai nou joc al celor de la Rovio, un joc de tip puzzle, pe sistemul Contraptions. Noul titlu este rezultatul unei colaborari cu Snappy Touch si Mistery Coconut, doua companii achizitionate recent de Rovio. Cu o inclinatie catre sport, noul joc va permite utilizatorilor sa rezolve 100 de puzzle-uri prin amplasarea anumitor elemente intr-un decor bine definit.

Pentru un plus de interactivitate, daca va plictisiti, puteti crea propriile niveluri si le puteti partaja cu alti jucatori de Amazing Alex.

Initial, noul joc al celor de la Rovio va fi disponibil exclusiv pentru iOS si Android, dar producatorii au afirmat ca vor porta experienta si pe alte platforme in viitorul apropiat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele