Revista tiparita cu continut video ascundea de fapt un smartphone

Revista tiparita cu continut video ascundea de fapt un smartphone
Alexandru Puiu
10:30 05.10.2012

Cu entuziasm anuntam zilele trecute pasul semnificativ inainte de care au dat dovada cei de la CW printr-o campania publicitara din ultimul numar al publicatiei Entertainment Weekly. Problema? Nu era nimic avansat in tehnologia folosita pentru respectivul ,,truc”.

Entertainment Weekly CW

O pagina de revista care ascunde cateva clipuri si un feed de twitter al carui continut se actualiza in timp real pare smulsa dintr-un film gen Harry Potter. Din fericire, baietii intreprinzatori de la Foxconn, contractati de CW, si-au dat seama ca pot obtine aceasta experienta folosind intreaga electronica a unui smartphone. Cu toate ca nu vorbim de un gadget modern, intre cele doua foi lipite s-a strecurat un telefon mobil cu o cartela de date de la T-Mobile, camera, difuzor, o baterie si chiar si si un port mini USB. Aparatul ascunde pana si o tastatura qwerty insa de pe aceasta din urma trebuie indepartat un strat de scotch negru pentru a fi utilizata.

Pentru ca rezultate dezasamblarii respectivei pagini sa fie si mai spectaculoase, Christine Warren de la Mashable a reusit sa acceseze butonul de home al aparatului si chiar sa dea un telefon. La o privire mai atenta se pare ca smartphone-ul este un model mai vechi creat de Foxconn pentru compania ABO cu Android 1.5 si un pret retail de 87 dolari.

Daca pana acum ne-am fi bucurat teribil de combinatiile care s-ar putea realiza pornind de la aceasta pagina de reclama din revista EW, din pacate trebuie sa avem in vedere faptul ca acea editie a revistei s-a comercializat in doar 1000 de exemplare in New York si Los Angeles. Ca urmare, e destul de greu sa formezi o comunitate de hackeri in jurul unui gadget disponibil in doar 1000 de bucati.

Comentarii
loading...