Revista tiparita cu continut video ascundea de fapt un smartphone

Revista tiparita cu continut video ascundea de fapt un smartphone

Cu entuziasm anuntam zilele trecute pasul semnificativ inainte de care au dat dovada cei de la CW printr-o campania publicitara din ultimul numar al publicatiei Entertainment Weekly. Problema? Nu era nimic avansat in tehnologia folosita pentru respectivul ,,truc”.

Entertainment Weekly CW

O pagina de revista care ascunde cateva clipuri si un feed de twitter al carui continut se actualiza in timp real pare smulsa dintr-un film gen Harry Potter. Din fericire, baietii intreprinzatori de la Foxconn, contractati de CW, si-au dat seama ca pot obtine aceasta experienta folosind intreaga electronica a unui smartphone. Cu toate ca nu vorbim de un gadget modern, intre cele doua foi lipite s-a strecurat un telefon mobil cu o cartela de date de la T-Mobile, camera, difuzor, o baterie si chiar si si un port mini USB. Aparatul ascunde pana si o tastatura qwerty insa de pe aceasta din urma trebuie indepartat un strat de scotch negru pentru a fi utilizata.

Pentru ca rezultate dezasamblarii respectivei pagini sa fie si mai spectaculoase, Christine Warren de la Mashable a reusit sa acceseze butonul de home al aparatului si chiar sa dea un telefon. La o privire mai atenta se pare ca smartphone-ul este un model mai vechi creat de Foxconn pentru compania ABO cu Android 1.5 si un pret retail de 87 dolari.

Daca pana acum ne-am fi bucurat teribil de combinatiile care s-ar putea realiza pornind de la aceasta pagina de reclama din revista EW, din pacate trebuie sa avem in vedere faptul ca acea editie a revistei s-a comercializat in doar 1000 de exemplare in New York si Los Angeles. Ca urmare, e destul de greu sa formezi o comunitate de hackeri in jurul unui gadget disponibil in doar 1000 de bucati.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: