A aparut prima revista tiparita cu live video si feed de twitter

A aparut prima revista tiparita cu live video si feed de twitter

Cu toate ca imaginile din filmele Harry Potter in care paginile ziarelor contineau secvente video erau elemente de fictiune, prin noul numar al revistei Entertainment Weekly din SUA ne apropiem mai mult de acea viziune.

prima revista tiparita cu live video si feed de twitter

In editia de 5 octombrie a revistei Entertainment Weekly, pe prima pagina este integrat un LCD fara abilitati touch screen care afiseaza secvente video si un feed de Twitter al canalului american de televiziune CW. Interesant este faptul ca nici macar nu vorbim de continut repetitiv sau pre-inregistrat. Twiturile vin direct de pe internet datorita unui dispozitiv cu Android si un modul pentru date celulare integrat in respectiva pagina cartonata. Intregul ansamblu, dupa cum era de asteptat, a fost construit in China si si dupa spusele lui Rick Haskins, Marketing VP la CW, integreaza si un chipset capabil de transfer de date pe retele 3G.

Aceasta versiune a revistei a fost tiparita in 1000 de exemplare si a fost distribuita in New York si Los Angeles. Desi continutul de pe ecran nu se misca cu o viteza foarte mare, o dovada clara a puterii de procesare reduse din spate, sentimentul generat este deosebit, dupa cum se poate vedea si in clipul de mai jos.

Personal mi se pare remarcabila initiativa celor de la Entertainment Weekly impreuna cu CW, intrucat doar astfel de initiative vor reusi sa mai amane disparitia revistelor si ziarelor tiparite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: