Reclamele arcade din anii ’80 au revenit in actualitate

Reclamele arcade din anii '80 au revenit in actualitate

Jocurile video de acum 5 sau 10 ani au farmecul lor special, iar aceasta caracteristica nici macar nu se rezuma la PC-uri sau console. Adevarata magie vine insa cand te intorci in timp 30 de ani.

Jocurile arcade si aparatele de Pinball din ani ’80 aveau ceva in comun cu reclamele actuale de la televizor – unele dintre ele erau rupte de ideea produsului pe care incercau sa-l promoveze.

funny reclame jocuri

Cu toate acestea, sunt amuzante si, mai important decat atat, sunt atractive – dupa cum se poate vedea in exemplul de mai sus.

Pornind de la ideea ca reclamele din acea perioada sunt un pic „nebunesti”, a aparut un site intitulat Crazy Arcade Flyers. Acesta nu face decat sa agregheze reclame pentru unele dintre cele mai populare jocuri arcade de pe vremea cand eram prea mici pentru a le tine minte.

In cazul in care domnisoarele in bikini din anii ’80, impreuna cu niste figuri extrem de dubioase care incearca sa recreeze personaje din jocuri, nu va trezesc apetitul pentru jocuri din perioada aceea, mai exista o solutie. Merita sa dati click pentru a vedea ce jocuri incredibile faceau valuri in aceea perioada. Va vine sa credeti ca a existat un Dolly Parton Pinball?

Citește și: