11 oct. 2012 | 14:40

Problemele financiare ale lui OCZ determina schimbarea CEO-ului

ACTUALITATE
Problemele financiare ale lui OCZ determina schimbarea CEO-ului

OCZ Technology

Ralph Schmitt este numele celui care a trecut pe rolul de CEO incepand de astazi. Pana acum el a servit ca si presedinte si CEO al PLX Technologies o companie care se axeaza pe semiconductori pentru piata de business cat si cea de consumer. Este de asemenea in administratia GSA (Global Semiconductor Alliance).

„Cunostintele acestuia in domeniul memoriilor si al SSD-urilor se aliniaza perfect cu cerintele postului iar experienta manageriala extensiva a acestuia reprezinta un plus pentru companie. Toate acestea il fac candidatul ideal pentru a conduce compania in urmatorul stadiu de dezvoltare.” precizeaza Adam Epstein, director independent al companiei OCZ.

Zvonurile par sa fie totusi altele, stocurile OCZ la bursa au a vut o scadere constanta ce a ajuns la 40 de procente in ultima vreme iar numirea lui Ralph Schimtt ca si CEO vine imediat dupa demisia lui Ryan Peterson, fostul CEO, demisie care se zvoneste din nou ca ar fi fost fortata de ceilalti membrii ai administratie din cauza rezultatelor financiare slabe ale companiei.