Primul Smart TV 3D 4K este disponibil in SUA

Primul Smart TV 3D 4K este disponibil in SUA

Diagonala primului Smart TV capabil sa afiseze continut la rezolutie 4K este de peste 2 metri. Mai precis, LG a lansat un TV de 84 inci/213 centimetri care poate sa afiseze continut la o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli. Din pacate nu este ieftin.

lg-84-inch-uhdtv

Cu doar 20.000 dolari va puteti achizitiona incepand cu acest weekend pe teritoriul Statelor Unite un TV de 84 inci certificat UHD sau Ultra High Definition. Aceasta certificare se reflecta in abilitatea acestui TV de a reda fara upscalling continut 4K la rezolutia nativa.

LG 84LM9600 este numele acestui model care poarta cu mandrie calificativul de primul SmartTV comercial disponibil a carui rezolutie nativa este de 3840 x 2160, de 4 ori mai mult decat un TV Full HD. Pentru a incerca sa-si justifice pretul, TV-ul incorporeaza un sistem audio stereo 2.2, abilitati de afisare a continutului 3D plus un utilitar de auto-calibrare. Nu lipseste nici o telecomanda Magic Remote care se comporta similar cu Wiimote-ul de la Nintendo pentru o interactiune cat mai facila cu panoul imens. In ecutatie mai intra si multe alte mici detalii care ar trebui sa transforme utilizarea acestui ecran intr-o experienta magica, din pacate nu stiu daca toate la un loc vor fi suficiente pentru a transforma un pret de aproximativ 70.000 lei intr-o afacere.

Mai lipseste acum sa puneti mana pe un volum rezonabil de continut la rezolutie 4K. Din pacate am impresia ca partea cu continutul s-ar putea sa fie mai dificila decat stransul sumei exagerate de bani.

 

84-inch-screen465x265

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: