LG impresioneaza audienta cu noi dispozitive cu Windows 8

LG impresioneaza audienta cu noi dispozitive cu Windows 8

Cu toate ca ne apropiem de jumatate de an de cand LG a anuntat ca va renunta sa produca smartphone-uri cu Windows Phone, se pare ca acelasi producator demonstreaza o incredere semnificativa in cel mai nou Windows.

LG Windows 8 H160 V325

La un eveniment cu o participare restransa desfasurat in Coreea, LG a profitat de ocazie pentru a exemplifica doua clase de dispozitive ce vor rula Windows 8 incepand cu 26 octombrie. Este vorba despre o tableta cu tastatura glisanta numita LG H160 si un computer all-in-one cu TV inclus – V325.

H160 este un gadget a carui tastatura nu va necesita nici un pic de maiestrie din partea utilizatorului pentru a iesi la lumina, o apasare de buton fiind suficienta. Cu un ecran IPS de 11,6 inci, abilitatea noii tablete va fi ca se potriveste de minune cu stylusul LG Smart Touch Pen. Incercand sa accentueze acest atu al suportului pentru stylus, cei de la LG au accentuat faptul ca ca Touch Pen-ul companiei va fi perfect pentru activitati ce necesita precizie sporita. Are doar 1,04 kilograme si o grosime de 15,9 milimetri, suficient cat sa poata integra pe lateral un conector USB, un HDMI si un slot pentru microSD-uri. Daca autonomia de 10 ore specificata de producator se confirma, acest hibrid are toate sansele sa fie un succes imens, cu toate ca are similaritati de design cu Sony Vaio Duo 11.

All-in-one-ul V325 se ascunde in spatele unui panou Full HD de 23 inci sensibil la atingere. Tot aici sunt integrate cele mai noi procesoare Ivy Bridge Core i5, un GPU GeForce GT640M si un TV Tuner. Vis-a-vis de acest TV tuner trebuie retinut ca intregul ansamblu functioneaza fara probleme si ca un TV.

Ramane acum sa vedem ce planuri va avea LG cu aceste produse si dupa 26 octombrie. Nu de alta, dar atunci doar coreenii se vor putea bucura de ele.