PowerSkin lanseaza o carcasa inteligenta pentru Galaxy S III

PowerSkin lanseaza o carcasa inteligenta pentru Galaxy S III

Pentru ca industria de accesorii pentru smartphone-uri si tablete genereaza profituri impresionante in fiecare an, nu vine ca o surpriza faptul ca cei de la PowerSkin lanseaza o carcasa inteligenta pentru Galaxy S III.
PowerSkin NFC S3

Pentru Galaxy S III, ca de altfel pentru fiecare terminal cu NFC, este un pic mai complicat sa faci o carcasa din cauza respectivului senzor. Mai precis, daca vrei sa functioneze si senzorul NFC fara sa scoti telefonul din carcasa este nevoie de un grad sporit de tehnologie. Carcasa de mai sus este dovada ca cei de la PowerSkin au gasit solutia.

Cu un pret de 80 dolari, aceasta este prima carcasa a companiei care permite functionarea tehnologiei NFC, marind in acelasi timp considerabil si autonomia terminalului. Carcasa include un acumulator de 1500 mAh care incarca smartphone-ul dar este suficient de desteapta incat sa nu risipeasca bateria atunci cand acumulatorul din S III a ajuns la 100%. In teorie, cei 1500 mAh asigura un timp de vorbire suplimentar de aproape 3 ore si 97 ore de standby. Pe marginea carcasei exista si un buton pentru a declansa sau opri manual procesul de incarcare. Prin folosirea siliconulu,i intr-o mare parte din accesoriu este asigurata si o rezistenta sporita la socuri a smartphone-ului. In plus, nici macar in momentul sincronizarii datelor nu trebuie sa renuntati la carcasa. Aceasta se incarca in timp ce imaginile sau clipurile sunt copiate pe computer.

Ramane sa vedem daca Galaxy S III va fi un succes suficient de rasunator incat sa genereze la fel de multe optiuni in domeniul accesoriilor precum un iPhone. Sigur exista si la acest capitol o cursa intre cele doua companii.

Citește și: