PlayStation Store disponibil acum si pe Web

PlayStation Store disponibil acum si pe Web

Pana in prezent, accesarea PlayStation Store era posibila doar folosind un dispozitiv compatibil. Fie ca acesta era un PlayStation 3, Vita sau un telefon PlayStation Certified, nu exista o alta metoda de a cumpara continut de pe serviciul online Sony.

Sony entertainment network PlayStation

Din fericire, acest lucru se schimba de astazi, intrucat noua pagina Sony Entertainment Network ofera fix aceasta posibilitate. De acum, orice utilizator SEN/PSN poate sa faca log in direct din browser. De aici, Sony ofera acces la tot continutul magazinului PlayStation (jocuri, muzica, filme si seriale), iar toate cumparaturile facute in acest fel sunt adaugate automat la Download List pe dispozituvul compatibil. Cei mai avantajati vor fi probabil abonatii PlayStation Plus care au de obicei un timp limitat pentru a beneficia de o gratuitate pana cand aceasta dispare din catalog. Astfel, chiar daca nu se afla langa o consola, continutul dorit va fi atasat de cont  si gata de download cand ajung acasa.

Din pacate, tranzitia pe web nu a facut serviciul mai usor de utilizat. Aparent metodele noi de securitate ale Sony Entertainment Network ingreuneaza procesul de autentificare la fel de mult ca si pe PlayStation 3 sau PS Vita.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: