Platile mobile prin PayPal castiga adepti in Franta

Platile mobile prin PayPal castiga adepti in Franta

Indiferent daca vrem sau nu, ne apropiem de momentul in care smartphone-ul va deveni portofel iar platile se vor face prin intermediul unor aplicatii conectate la contul din banca.

McDonald's Paypal

Renumitul lant de fastfood-uri McDonald’s a inceput sa testeze serviciul de plati mobile al  celor de la PayPal in Franta. Prin aceasta miscare, daca PayPal va ajunge sa fie adoptat la nivel global in restaurantele McDonald’s, in scurt timp aceasta metoda de plata ar putea deveni cea mai populara.

Reuters descrie experimentul ca fiind la nivelul a doar 30 de restaurante insa sistemul este deja foarte bine pus la punct. Se poate comanda mancarea online sau prin intermediul aplicatiei dedicate pentru smartphone, dupa care se poate ridica de la o casa de marcat dedicata.

PayPal a anuntat schimbari majore la inceputul acestui cel mai mare success fiind cu magazine retail, lantul de 30.000 de locatii al celor de la McDonald’s fiind pe locul intai pana acum.

Concurentul principal pentru PayPal pe acest segment de piata este Square, o companie care printr-o colaborare  cu Starbucks a castigat deja foarte multi adepti atat printre proprietarii de magazine cat si printre utilizatorii obisnuiti. In aceasta toamna este aproape sigur ca vom vedea module de plata Square in toate cele 7000 de locatii ale Starbucks.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: