PayPal promite schimbari majore

PayPal promite schimbari majore

Noutati PayPal cumparaturi

Dupa ce a experimentat cu cateva metode de plata, gen NFC sau pe baza de cod PIN, PayPal se pare ca a luat o decizie in ceea ce priveste functiile noi de care au nevoie utilizatorii pentru a nu fugi la Google Wallet sau ISIS, ambele alternative fiabile de plati digitale.

Noul serviciu PayPal, care ar trebui sa fie activ incepand cu luna mai, iti va permite sa iei bani si „sa-i conectezi, sa-i flitrezi, sa-i personalizezi, sa-i imparti si sa-i pui la treaba dupa cum iti este confortabil”. Aceasta descriere este extrem de vaga, insa compania a facut eforturi sa detalieze printr-un comunicat un pic mai mult ce are in plan.

O functie care suna extrem de bine te va lasa sa faci o achizitie si iti va oferi o perioada tampon intre 5 si 7 zile in care sa decizi cum vrei sa platesti sau chiar si sa combini mai multe metode de plata pentru a finaliza achizitia.

Portofelul digital va integra si o functie prin care sa compare preturi si liste de cumparaturi pe care planifici sa le achizitionezi in viitor. PayPal promite ca va face o treaba foarte buna si in a gasi cupoane asociate respectivelor achizitii.

Un alt aspect extrem de util va fi instaurarea de reguli de achizitie care, dupa ce au fost stabilite, vor permite alocarea dinamica de fonduri, direct de catre PayPal, in functie de cumparaturile pe care le faceti. De exemplu, pentru electronice se va folosi un cont, iar pentru carti si continut digital alt cont.

Desi Google Wallet si ISIS deja ofera suport pentru cupoane cadou si carduri de loialitate, daca PayPal se tine de treaba si implementeaza in permanenta schimbari ale serviciului intr-un mod prietenos si util pentru client, are toate sansele sa nu isi piarda titlul de lider de piata.

Aveti experienta in plata prin PayPal?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: