Photoshop Touch e gata pentru iPad mini si Nexus 7

Photoshop Touch e gata pentru iPad mini si Nexus 7

Un nou update al popularei aplicatii de editare foto de la Adobe, Photoshop Touch, vine cu o interfata optimizata pentru tabletele mai mici: iPad mini si Nexus 7.

Adobe Photoshop Nexus 7 iPad mini

In urma cu aproximativ un an, Adobe isi lansa suita de aplicatii de editare Adobe Touch pe Google Play. Acum doua saptamani aceleasi aplicatii puteau fi instalate si din Amazon AppStore. Avand in vedere ca Adobe si-a facut simtita prezenta pe toate magazinele virtuale importante, acum a venit momentul sa-si si optimizeze aplicatiile pentru multitudinea de ecrane pe care ruleaza.

Noua versiune 1.4 de Adobe Photoshop Touch a fost optimizata pentru a oferi utilizatorilor de iPad mini si Nexus 7 o experienta de navigare mai prietenoasa in conformitate cu dimensiunile mai mici ale ecranelor. Daca simtiti ca aveti mai multa precizie la editare prin intermediul stylusurilor gen Pogo Connect, Jot Touch sau Jaja, prin noul update veti beneficia de un suport imbunatatit si pentru aceste periferice. Nu lipsesc efectele noi, cateva imbunatatiri la capitolul performanta si, desigur, posibilitatea partajarii creatiilor finale pe Facebook sau Twitter.

In functie de tableta pe care o utilizati, pentru descarcare este suficient sa accesati Google Play, Apple App Store sau Amazon Appstore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: