15 nov. 2011 | 15:10

Aplicatiile Adobe Touch disponibile in Android Market

ACTUALITATE
Aplicatiile Adobe Touch disponibile in Android Market

adobe-photoshop-touch

Chiar daca au anuntat moartea Flash-ului pentru device-uri mobile, cei de la Adobe nu trebuie subestimati sub nici o forma si asta pentru ca astazi au lansat un nou set de aplicatii pentru Android: Adobe Touch.

Acestea sunt sase la numar, sunt destinate in principal tabletelor si au ca scop transpunerea seriei Adobe Creative pe terminalele mobile. Cu alte cuvinte, utilizatorii vor putea beneficia de editare foto profesionala si nu numai. Fiecare din cele sase aplicatii costa 9,99 dolari si dispune de functionalitate diferita:

Adobe Photoshop Touch – editare de imagine

Adobe Collage – colaje

Adobe Debut – prezentarea creatiilor

Adobe Ideas – realizarea de schite

Adobe Kuler – scheme de culoare

Adobe Proto – proiectare de site-uri si aplicatii mobile

Toate aplicatiile vor putea fi folosite atat cu ajutorul stylus-ului sau pur si simplu prin miscarea degetelor pe ecran. Bineinteles ca discutam de versiuni „lite” fata de variantele pentru computer, dar totusi capabile sa indeplineasca cerintele celor mai creativi dintre noi.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Aplicatiile vor putea fi rulate pe terminale cu Android de la 3.1 in sus, ceea ce face din Galaxy Nexus singurul smartphone compatibil alaturi de intreaga suita de tablete disponibile pe piata.

Sursa: Ubergizmo