Parrot AR.Drone ajunge la 2.0: mai util, mai complex, mai polivalent

Parrot AR.Drone ajunge la 2.0: mai util, mai complex, mai polivalent

ar.drone.2

Desi curba de adoptie a AR Drone inca mai este ascendenta, cei de la Parrot au lansat un comunicat de presa cu toate picanteriile legate de a doua generatie a popularului gadget.

AR.Drone 2.0 este incarcat de functii noi si va fi prezent pentru prima oara la CES, in cateva zile, si disponibil incepand cu trimestrul doi al acestui an la 299 dolari.

Pe langa faptul ca va avea o camera 720p, care va fi capabila si de filmare, nu doar de streaming, catre un smartphone sau tableta cu iOS sau Android, va avea integra cateva funcii noi. De exemplu, va putea fi programat sa urmeze un anumit circuit sau se deplaseze intr-un anumit sens automat. Lasand la o parte scenariile in care noul AR.Drone va fi folosit pentru filmari extreme, Parrot s-a ocupat si de crearea unei noi aplicatii.

AR.FreeFlight 2.0 va fi o aplicatie gratuita care, pe langa posibilitatea de a pilota dispozitivul, va va ajuta sa faceti parte dintr-o comunitate. Veti putea vedea clipuri filmate de alti posesori de AR.Drone sau le puteti urca pe ale voastre. Aceeasi aplicatie va va permite sa salvati toate informatiile referitoare la un zbor si sa le urcati pe internet sau va va oferi acces la AR.Games. Acesta din urma va fi un portal catre aplicatii si jocuri create pentru a profita de aptitutidinile AR.Drone 2.0.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: