OUYA strange 5 milioane de dolari si vrea sa reinventeze gaming-ul [+VIDEO]

OUYA strange 5 milioane de dolari si vrea sa reinventeze gaming-ul [+VIDEO]

Daca in urma cu ceva timp discutam despre un nou concept de consola, Ouya, care isi dorea sa revolutioneze gaming-ul prin introducerea unei platforme deschise oricui, trebuie sa observam ca de atunci OUYA se bucura de un real succes, chiar daca nici macar nu a fost lansata.

OUYA

Ca orice startup, proiectul OUYA a fost adus la lumina cu ajutorul site-ului Kickstarter, de unde initiatorii doreau sa stranga 900.000 de dolari pentru continuarea dezvoltarii. Pana acum. nimic iesit din comun… Dar OUYA a reusit sa stranga peste 5 milioane de dolari in mai putin de 20 de zile de la prezentarea proiectului. Cu alte cuvinte, toata lumea isi doreste o consola de 99 de dolari capabila sa ruleze o multime de jocuri gratuite si proiectate de orice dezvoltator Android.

Cu toate acestea, conform ubergizmo.com, initiatoarea conceptului, Julie Uhrman a declarat ca au nevoie chiar de mai multi bani pentru a reusi sa atraga dezvoltatori cu renume si parteneri importanti care sa contribuie la succesul consolei si la serii de jocuri cat mai atractive.

Ramane sa vedem in cat timp ne vom putea bucura de aceasta minunatie si in ce masura va reusi OUYA sa revolutioneze industria de gaming, avand in vedere ca se va lupta cu dinozauri precum Microsoft, Nintendo si Sony.