OUYA pregateste si un player multimedia

, 08 Aug, 17:45

In cazul in care nu stiati, OUYA este unul dintre cele mai ambitioase proiecte de gaming din ultima perioada. Acesta care a reusit sa dea lovitura pe Kickstarter, ajungand sa stranga peste 7,5 milioane de dolari.

XBMC vine pe OUYA

Chiar daca nu ne vom juca prea curand pe noua consola Android, se pare ca cei care lucreaza la dezvoltarea ei isi doresc sa schimbe intr-adevar perceptia asupra a ceea ce stie sa faca un device de gaming. Echipa din spatele XBMC, cunoscutul player multimedia, va colabora cu dezvoltatorii lui OUYA, pentru ca pana la lansarea din martie 2013, consola sa fie capabila sa redea majoritatea formatelor audio/video existente pe piata prin intermediul bine cunoscutei aplicatii.

Vestea inglobarii unui player nu poate decat sa ne bucure, mai ales ca vorbim de o consola de 99 de dolari care mai mult ca sigur isi va face loc in sufrageriile multor gameri. Se pare ca  piata consolelor care momentan este destul de rigida va suferi transformari anul viitor, insa nu stim in ce masura vor actiona Microsoft, Sony si Nintendo acestei noi „amenintari”.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail