OS X Lion ajunge la 10.7.4 – rezolva probleme importante

OS X Lion ajunge la 10.7.4 – rezolva probleme importante

OS X 10.7.4

Se pare ca aceasta este saptamana actualizarilor la Apple. Dupa ce iOS a ajuns la versiunea 5.1.1 cu mici rezolvari de buguri, noul update la OS X 10.7.4 vine tot cu cateva solutii la probleme.

Avand in vedere amploarea scandalului iscat zilele trecute pe internet in ceea ce priveste un bug cu protectia FileVault, cauzat din pacate de catre Apple, gigantul din Cupertino a venit in aceste zile cu solutia. Desi problema viza doar utilizatorii care si-au instalat Lion prin upgrade de la Snow Leopard si care inca mai foloseau prima versiune de FileVault, e bine de stiut ca dupa instalarea OS X 10.7.4 – de doar 729,6 MB –  s-a remediat problema.

Acelasi update mai rezolva o problema care facea in permanenta ca aplicatiile deschise anterior sa apara la restart. Tot la capitolul bug-uri rezolvate, intra niste detalii legate de interactiunea cu servere de fisiere.

Desi nu este o revelatie acest nou update major la OS X, avand in vedere gaura de securitate descoperita zilele trecute in sistemul de operare Lion, este o surpriza pana si faptul ca a durat atat de mult.

Citește și: