Originalul iPhone se vinde pe bani grei

Originalul iPhone se vinde pe bani grei

Pe eBay a aparut o licitatie care a facut deja inconjurul lumii. Este vorba de un iPhone din prima generatie, nou si nefolosit, al carui pret de achizitie este de doar 10.000 dolari.

Originalul iPhone se vinde pe eBay cu 10.000 de dolari

Particularitatea care in mintea utilizatorului valoreaza 10.000 dolari este legata de un aspect extrem de simplu: vorbim de un produs nou. iPhone-ul din imaginile alaturate este acelasi cu cel din licitatie. Printr-un turnura extrem de dubioasa de evenimente, se pare ca telefonul inca se mai afla in cutia originala, insa aceasta este sigilata din 2007.

Daca prima postare vi s-a parut exagerata, mai exista o a doua care merge pe ideea clasica de licitatie, incepand de la 2000 dolari si avand un pret blitz identic cu cel mentionat mai sus. Desi pot fi percepute ca o bucata importanta din istoria smartphone-urilor de orice gen, nu doar Apple, pretul este pe cat de incredibil, pe atat de exagerat de mare. Trecand peste faptul ca in magazin costa la momentul aparitiei 599 de dolari la momentul respectiv, un astfel de iPhone la mana a doua se vinde pe eBay sau pe okazii chiar si cu 300 – 400 lei.

Desi am fi tentati sa credem ca un astfel de produs, cu un asemenea pret nu s-ar vinde niciodata, am un presentiment ca in aproximativ o saptamana va disparea de pe eBay pe motiv ca s-a gasit un client.

iPhone 1