O creatie HTML5 te ajuta sa intelegi serialul Lost

, 04 Oct, 12:00

Pentru ca HTML5 este inca un standard in curs de dezvoltare, va mai dura mult pana vom vedea tot se poate realiza folosind noua platforma de programare. Lostalgic este un exemplu spectaculos al acetui gen de aplicatii web.

Lost HTML5

Avand in vedere ca Lost este clar de serial incurcat, pentru care o subtitrare nu este suficienta pentru a-i intelege subtilitatile, e placut sa vezi ca cineva incearca sa te ajute sa intelegi mai bine detaliile.

Santiago Ortiz a creat Lostalgic, aplicatie web care foloseste HTML5 pentru a reproduce continut dinamic. Scopul site-ului este de reprezenta intr-un mod grafic toate legaturile dintre personajele universului Lost si de a argumenta cu povesti si secvente din serial fiecare informatie. Cu toate ca este evident ca Lostalgic este dedicat in special fanilor serialului, acest aspect nu-l face cu nimic mai putin interesant din punct de vedere al tehnicii de realizare utilizate.

Plecand de la ideea ca o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, aici Santiago Ortiz incearca sa mai elimine un pic din valul de mister care pluteste asupra acestui serial format din 6 sezoane si 121 episoade. Chiar daca proiectul nu este finalizat si vor exista upgrade-uri considerabile in viitorul apropiat, creatorul s-a decis deja pe un tag line ,,cititi si bucurati-va de serial intr-un mod diferit”. In urmatoarea etapa, Ortiz si-a propus sa descopere singur si sa reproduca grafic tipare ce au aparut in forme asemanatoare pe parcursul scenariului.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail