Noul clip Battlefield 3 Armored Kill infatiseaza cea mai mare harta din joc

Noul clip Battlefield 3 Armored Kill infatiseaza cea mai mare harta din joc
00:02 21.07.2012

Cu toate ca de cele mai multe ori trailerele la filme sau la jocuri ajung sa ne deformeze perceptia asupra produsului final, in cazul Battlefield 3 Armored Kil acest lucru nu este valabil.

bf3-armored-kill

Cel mai nou trailer la iminentul Expansion Pack pentru Battlefiled 3 a fost publicat pe YouTube de baietii de la Electronic Arts. Clipul cuprinde exclusiv continut din joc randat in timp real si vine cu cateva detalii noi legate de expansion-ul pe care ar trebui sa-l putem instala in septembrie.

Accentul in Armored Kill fiind pus pe masini de atac, mai degraba decat oameni, au fost adaugate 5 vehicule noi, tancuri, artilerie mobila si altele. Din trailer, pe langa un ritm infernal al actiunii din joc, se poate deslusi o dimensiune incredibila a hartii. Desi este normal acest lucru, avand in vedere ca vehiculele se deplaseaza relativ repede, spatiul deschis pare mai coplesitior ca pana acum.

O mare parte din mediul ambiant a ajuns sa fie generat automat si nu mai implica la fel de multe click-uri ca in urma cu cativa ani. Cu toate acestea, rezultatul final este o dovada impresionanta a motorului Frostbyte 2.

loading...