Noul clip Battlefield 3 Armored Kill infatiseaza cea mai mare harta din joc

Noul clip Battlefield 3 Armored Kill infatiseaza cea mai mare harta din joc

Cu toate ca de cele mai multe ori trailerele la filme sau la jocuri ajung sa ne deformeze perceptia asupra produsului final, in cazul Battlefield 3 Armored Kil acest lucru nu este valabil.

bf3-armored-kill

Cel mai nou trailer la iminentul Expansion Pack pentru Battlefiled 3 a fost publicat pe YouTube de baietii de la Electronic Arts. Clipul cuprinde exclusiv continut din joc randat in timp real si vine cu cateva detalii noi legate de expansion-ul pe care ar trebui sa-l putem instala in septembrie.

Accentul in Armored Kill fiind pus pe masini de atac, mai degraba decat oameni, au fost adaugate 5 vehicule noi, tancuri, artilerie mobila si altele. Din trailer, pe langa un ritm infernal al actiunii din joc, se poate deslusi o dimensiune incredibila a hartii. Desi este normal acest lucru, avand in vedere ca vehiculele se deplaseaza relativ repede, spatiul deschis pare mai coplesitior ca pana acum.

O mare parte din mediul ambiant a ajuns sa fie generat automat si nu mai implica la fel de multe click-uri ca in urma cu cativa ani. Cu toate acestea, rezultatul final este o dovada impresionanta a motorului Frostbyte 2.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: