Nokia se grabeste sa anunte noi telefoane inaintea Apple

, 07 Aug, 12:30

Daca tot vedem din ce in ce mai multe zvonuri confirmand 12 septembrie ca o data oficiala pentru anuntarea noului iPhone, erau inevitabile repercusiuni ale acestui eveniment si printre marii producatorii de terminale mobile.

Nokia wp8

Luand in calcul finalizarea urmatoarei versiuni de Windows Phone undeva in septembrie, toata lumea se asteapta ca Nokia sa fie prima companie care va anunta smartphone-uri bazate pe acest sistem de operare inaintea lansarii oficiale a acestuia. Incercand sa castige ceva utilizatori inainte de lansarea noului iPhone, conform Bloomberg, exista deja zvonuri care spun ca Nokia ar avea doua noi terminale pregatite pentru o prezentare pe data de 5 septembrie.

Luna viitoare va avea loc la Helsinki pe 5 si 6 septembrie Nokia World, un eveniment la care participarea va fi conditionata de invitatii si care in anii trecuti era dedicat exclusiv operatorilor de telefonie si partenerilor Retail Nokia. De aceasta data insa, doua terminale noi din seria Lumia sunt cea mai speculata veste legata de respectivul eveniment, iar daca avem in vedere numarul de publicatii online care confirma aceasta veste, sunt foarte mici sanse ca realitatea sa fie cu totul alta.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail