Noul iPhone 5 are o data de lansare, iar carcasa este surprinsa intr-un film

Noul iPhone 5 are o data de lansare, iar carcasa este surprinsa intr-un film

Zvonurile raman zvnouri pana la un anunt oficial, motiv pentru care pana si realizatorii filmului isi mentin un grad de reticenta in ceea ce priveste carcasa pe care o manuiesc in clipul de mai jos, chiar daca informatiile au toate sansele sa fie adevarate. In plus, tot astazi mai multe publicatii online au confirmat 12 septembrie ca data de anuntare a noului iPhone.

Noul iPhone

Incercand sa ne atraga atentia asupra nivelului posibil de veridicitate al informatiilor care au bombardat internetul in ultima perioada in ceea ce priveste noul iPhone, un grup de utilizatori de la Macotakara a publicat un film pe YouTube.

Filmul atasat mai jos pare sa agregheze toate informatiile care au circulat pe internet pana in acest moment din toate sursele, insa doar prezinta aceeasi carcasa de iPhone de o cu totul alta provenienta. In acest clip, cel care manipuleaza carcasa ii ataseaza acesteia si un capac superior cu aspect de ecran, reconfirmand imaginile publicate ieri. Un alt aspect important prezentat in acest context tine de dimensiunea terminalului. Daca ieri mentionam ca este imposbil sa-ti dai seama cat de mare sau de gros este noul aparat, acum, intr-o mana umana, lucrurile sunt mult mai clare.

In 9 din 10 cazuri astfel de speculatii trebuie ocolite cu mare viteza, in acest caz facem insa o exceptie din cauza numarului incredibil de site-uri care au confirmat informatia si care au preluat imaginile de ieri si de azi. Personal, cred ca acest design are mari sanse sa fie forma finala a noului iPhone.