Noile SONY fara Ericsson: Xperia S, P, U

Noile SONY fara Ericsson: Xperia S, P, U

sony-xperia-s-1

Am ajuns si la primele terminale din gama Xperia fara Ericsson.

Xperia S face parte, impreuna cu Xperia P si Xperia U, din noua linie de produse NXT – connected entertainment devices. Lansat in Japonia acum o saptamana sub numele de NX, noul Xperia S este disponibil incepand cu aceasta saptamana global. Vine cu un procesor dual core la 1,5 GHz si ruleaza o versiune modificata de Gingerbread pe un panou de 4,3 inci a carui rezolutie este egala cu 720p.

xperia-p-red-side-android-smartphone-940x529_gallery_post

Xperia P vine cu o carcasa unibody din aluminiu, un panou de 4 inci si un panou cu tehnologie complet noua intitulata White Magic. In teorie, aceasta tehnologie ar trebui sa faca minuni pentru claritatea panoului in lumina naturala.

In interior are un procesor dual core la 1 GHz si vine preinstalat cu Gingerbread, cu mentiunea ca Ice Cream Sandwich va veni in al doilea trimestru al acestui an. La interior mai are o camera de 8 megapixeli cu abilitati de captura video full HD. Include si un modul NFC. Acest model va fi disponibil in al doilea trimestru al acestui an in 3 culori din care sa puteti alege.

Xperia U este un smartphone compact cu un procesor dual core la 1 GHz, un panou de 3,5 inci Reality Display, o camera de 5 megapixeli si o tehnologie pentru imbunatatirea calitatii sonore intitulata xLoud.

Disponibil incepand cu al doilea trimestru al acestui an, acest model vine cu o functie destul de speciala. Bara de jos specifica noi generatii de terminale se va colora personalizat in functie de tema pe care o alegeti pentru terminal iar daca va uitati la un film sau la o poza va prelua culoarea din zona respectiva. Daca va deranjeaza prea mult dinamism respectiva bara de led-uri isi poate mentine si o anumita culoare aleasa de utilizator.

Ramane sa vedem noile terminale in realitate pentru a ne face o parere in legatura cu abilitatile SONY de a face terminale de unul singur.